„A Bőresztéta nem csupán egy kozmetikus. A Bőresztéta olyan átfogó, értékes ismeretekkel, tudással rendelkezik, melyek segítségével nem csak a tüneteket kezeli, hanem képes feltárni a bőrprobléma valódi okait, és annak megfelelő kezelést tud nyújtani Vendégeinek. iSkin”

A fél éves kurzus elvégzése után BŐRESZTÉTA® lettem:)

BőrEsztétika

Bőrünk a legnagyobb kiterjedésű érzékszerünk, mely nélkül nem tudnánk életben maradni. Kommunikációs vonalként védi szervezetünket, belső szerveinket a külső hatásoktól, kórokozóktól.

„A szem a lélek tükre” tartja a mondás. Legjobban úgy ismerhetünk meg valakit, ha olvasunk a tekintetében.

Bőrünk ugyanígy sok történetet rejt, tudni kell olvasni belőle. Minden kozmetikai konzultáció, bőrdiagnózis alkalmával fontos látni a bőrhiba kiváltó okát, szükséges megérinteni, tapintani, kérdezni, kideríteni az adott rendellenességet. Vendéget és bőrét összefüggéseiben értelmezni.

bőresztéta, gyulladásos bőr, száraz bőr, hormonális problémák, kecskemét kozmetika, kecskemét kozmetikus, Mona kozmetika, Mona BőrEsztétika

Miben más egy Bőresztéta®?

A Bőresztéta képzésen olyan mély, átfogó ismereteket, tudást kaptam, mellyel hatékonyan és eredményesen igyekszem feltárni a fennálló bőrhibát kompetenciáim betartásával, úgy, mint

A képzés keretében a plasztikai sebészet, pszichológia, kórházi higiénia, jogi ismeretek, marketing területén is magasabb szintre emelkedett ismeretem, képzettségem.

Sokan kérdeztétek a fél éves képzés alatt: mit jelent a Bőresztéta, miben más a kozmetikusnál?

….összefüggésekben gondolkodik, kompetens válaszokat ad

C

bőrről

C

testről

C

lélekről

C

hatóanyagról

C

technológiáról

C

kapcsolódásokról

Mit adott Nekem a Bőresztéta® képzés?

bőresztéta, bőresztétika, kozmetikai konzultáció, bőrdiagnózis, bőrhiba, kecskemét kozmetika, kecskemét kozmetikus, Mona kozmetika, Mona BőrEsztétika

Túlzás nélkül állíthatom, hogy a kozmetikus szakmában hiánypótló, hatalmas mennyiségű, érdekfeszítő, átfogó, értékes tudásanyagot kaptam, amit még hosszú idő lesz teljes egészében magamévá tenni. Nap, mint nap – jegyzeteimben kutatva – a gyakorlatban kamatoztatom az ott tanultakat, amikor megoldandó problémával találkozom.

Büszkeség és öröm számomra, hogy részese lehetek annak az 57 fős kozmetikus csoportnak, akik a védjegyoltalom alatt álló hiteles Bőresztéta® végzettséggel rendelkeznek jelenleg Magyarországon.

30 évvel ezelőtt tettem tanúbizonyságot arról, hogy a KOZMETIKUS MESTER címet viselhetem. Azóta óriási változáson ment keresztül ez a gyönyörű szakma. Az elmúlt évtizedek értékrendemben is változást hoztak. Önmagam tisztelete, egészségem megőrzése, tudásom folyamatos bővítése első és legfontosabb ezen az úton. Ehhez minőségi időre, a legtermészetesebb testi és szellemi táplálékra van szükségem, minden túlzást mellőzve. Meggyőződésem, hogy ez egy hosszú távú befektetés az élet delén túl.

Évtizedekkel ezelőtt megszerzett tudásomat a jelenben bővítettem, hogy alapot adjon jövőm megváltoztatásához. Ezért lettem Bőresztéta®.

Ebben a hitben igyekszem segíteni a hozzám forduló Nőtársaimnak, és igényes Férfiaknak a külső-belső egyensúly megteremtésében. Boldog vagyok, ha tanácsaimat, szakmai tapasztalataimat iránymutatásomat alkalmazzák, hiszen így lesz eredményes és minőségi a VÁLTOZÁS.

Új energiákkal feltöltött környezetben, boldog mosollyal várlak szeretettel, mert HISZEK A MOSOLY ÉS AZ ÉRINTÉS POZITÍV EREJÉBEN.

Nagy szeretettel várlak

Polyák Monika kozmetikus mester, Bőresztéta®, szalontulajdonos

Polyák Monika, Bőresztéta, bőresztétika, kozmetikai konzultáció, bőrdiagnózis, bőrhiba, kecskemét kozmetika, kecskemét kozmetikus, Mona kozmetika, Mona BőrEsztétika
error: Content is protected !!