A kecskeméti Mona BőrEsztétikában többé már nincs akadálya biztonságos szépülésednek.

Téli időszakban az influenza, nyáron hasmenéses és egyéb fertőzéseknek vagyunk kitéve. De akár gondolhatunk a Covid 19-re is, virágpor allergia, szénanátha.

Az STR Solutin Térsterilizátor készülék mindezek ellen hosszú távon és nagy hatékonysággal véd meg mindenkit, aki a szalonba érkezik, ott tartózkodik.

Térsterilizátor – Világújdonság a vírusvédelemben

E

egyedülálló, szabadalmaztatott technológia

E

tisztává és vírusmentessé teszi a levegőt

E

hatásos vírusokra, egyéb kórokozókra

E

szálló por, pollen, allergiát okozó részecskék ellen

E

fertőtleníti a térben lévő valamennyi berendezési tárgy és használati eszköz felületét

E

működése egészségre ártalmatlan

E

laboratóriumi tanúsítványok

E

2000-szer hatékonyabb az ózongenerátornál

E

180-szor hatékonyabb az UV-C fényspektrumot alkalmazó berendezésekhez képest

higiénikus kozmetika, vírusmentes kozmetika, egészség, higiénia, kozmetika, kozmetikus kecskemét, kecskemét kozmetika, Mona kozmetika, Mona BőrEsztétika Kecskemét

Hogyan véd a vírusoktól a térsterilizátor?

A berendezés ötféle anyag speciális ötvözete, és erős UV-C spektrumú fény hatására, a fotokatalitikus oxidáció elve alapján ST Radical szabadgyököket hoz létre a levegőben természetes módon jelenlévő vízpára molekulákból. Ezek a rendkívül reakcióképes ST Radical szabadgyökök heves kölcsönhatásba lépnek a vírusokkal, kórokozókkal, és a pillanat tört része alatt elpusztítják azokat, a génszerkezetük tönkretételével.

Dél-Koreai tudósok több, mint 10 éves kutatómunkával megalkottak egy olyan kiáramoltató rendszert, amelynek révén ezek a hosszú élettartamú ST Radical szabadgyökök a készülékből kiáramolva nemcsak a levegőt sterilizálják, de a teljes teret, tehát a térben lévő valamennyi berendezési tárgy és használati eszköz felületét is.

A kecskeméti Mona Beauty BőrEsztétikába is megérkezett az egyedülálló vírusvédelmi STR Solutin Térsterilizátor technológia,

melynek használata ártalmatlan az emberi egészségre, így egész nap működtethető a szalonban. A készülék tesztelése során megkapta a legmagasabb hatásfokú tanúsítványokat.

Az év minden napján gondoskodom a Te biztonságodról.

Tökéletesen tiszta, vírusoktól és kórokozóktól mentes levegőben, finom illatokban,

boldog mosollyal várlak szeretettel Kecskemét belvárosában, a Mona BőrEsztétikában!

error: Content is protected !!