Forever Ganoderma

 

 

Az örök fiatalság titka!

Mavex svájci kutatása megteremtette a FOREVER kezelést, a világ legelső olyan kabin arckezelését, melynek hatóanyaga a

GANODERMA KIVONAT

(pecsétviaszgomba, Ling Zhi – Reishi) egy olyan kivételes gombának a kivonata, melyet Ázsiában több, mint 4000 éve használnak gyógyításra.

Egyetemi vizsgálatokkal bebizonyították, hogy hatékonyan lassítja a bőr öregedését!

A GANODERMÁRA évezredek óta a hosszú élet és fiatalság forrásaként tekintenek.

A világ legerősebb természetes antioxidánsa most először a professzionális szépségápolásban!

kozmetikus_kecskemet_mona_szepsegstudio_mavex_pecsetviaszgomba_forever_ganoderma

GANODERMA kivonat kivételes öregedésgátló

élénkíti a sejtmegújulást

csökkenti a rácok mélységét

javítja a bőr hidratáltságát, tónusát

antioxidáns hatást fejt ki, mely nélkülözhetetlen az idő és a napsütés által okozott öregedés elleni harcban

stimulálja a kollagén egységesítését

A márkáról

kozmetikus_kecskemet_mavex_pecsétviaszgomba_forever_ganoderma

MAVEX egy svájci vállalat, mely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat állít elő, és forgalmaz világszerte. A termékeket állatokon nem tesztelik. Értékes gyógynövények hatóanyagait és új generációs fitokomplexet tartalmaznak, mely a legmodernebb svájci kutatás és gyártótechnológia eredménye. A bársonyos textúra szinte egybeolvad a bőrrel, a hatóanyagok mélyen beszívódnak, nem hagynak zsíros érzetet, a természetes illat pedig az érzékekre hat, így biztosítva, hogy a kezelések ne csak a bőrünkre legyenek jótékony hatással, de lazító élményt is nyújtsanak. A kivételesen tiszta formula és a kémiai összetevők hiánya szuper hatékony és minden bőrtípuson alkalmazható kezeléseket eredményez.

A Mavex termékek nem tartalmaznak

kozmetikus_kecskemet_mona_szepsegstudio_mavex_paraben

parabéneket

kozmetikus_kecskemet_mona_szepsegstudio_mavex_formaldehid

formaldehidet

kozmetikus_kecskemet_mona_szepsegstudio_mavex_hozzaadott_tartositoanyag

hozzáadott tartósító anyagokat

kozmetikus_kecskemet_mona_szepsegstudio_mavex_asvanyi olaj

ásványi olajat

kozmetikus_kecskemet_mona_szepsegstudio_mavex_paraffin

paraffint

Tudj meg többet a ganoderm gomba fantasztikus hatásáról

Részletek

GANODERMA

A kínai orvoslás 4000 éve alkalmazza, sőt úgy tekint rá, mint a hosszú élet titkára. A japánok a hallhatatlanság gombájaként tisztelik. „Ling Zhi“, vagy „Ling Chich“ néven is ismert, ennek jelentése a „halhatatlanság gombája“.

Az egészségvédőnek tartott pecsétviaszgomba más-más színt vehet fel, árnyalatai a gyógyhatásait mutatják, de legsűrűbben közülük a feketét és a vöröset alkalmazzák.

Miért ez a megtisztelő cím?

A pecsétviaszgomba meglepő mennyiségű és minőségű tápanyagot rejt. Jelentős benne a C-, D-vitamin, magnézium, kalcium, kálium, cink, vas, foszfor, réz és mangán tartalom, germániumot és aminosavakat szintén találunk benne.

Szervezetünk számára igen értékes gyógygomba számos módon hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. Segít megelőzni az egyik leggyakoribb, romboló problémát, a szív- és érrendszeri betegségeket azzal, hogy csökkenti a vérnyomást, az érfalakat pedig rugalmasabbá teszi. A pecsétviaszgomba fogyasztása a sejtek szintjén javítja testünk oxigénellátását, s mivel másfélszeresére növeli a vér azon képességét, hogy oxigént vegyen fel, a méregtelenítés bajnoka. Minderről germánium tartalma gondoskodik.

A poliszacharidok sokat tesznek azért, hogy a pecsétviaszgomba fogyasztásával aktívabban működjön immunrendszerünk, fokozódjon a vírusölő hatása, valamint a gyulladáscsökkentés.

Nem kérdés ezek után, hogy a különböző évszakokhoz kötődő megbetegedésekben, így influenza, hörgőgyulladás, megfázás esetén kiváló segítséget nyújthat ez a gyógygomba. A mindennapokban olyan problémák kezelését is rá lehet bízni, mint az emésztési gondok, a bélműködés szabályozása. Energetizál, ezért sokban csökkenti a fáradtságérzetet, a levertséget. A pecsétviaszgomba hatóanyagai segítenek, ha megcsípett egy rovar, megsérült a bőrünk vagy valamilyen betegségből kifolyólag hegek képződtek rajta.

​A FOREVER család termékei csak értékes növényi hatóanyagokat és új generációs fitokozmetikai komplexeket tartalmaznak, melyek a modern svájci kutatás és az avantgárd gyártási technológiák eredménye.

A tiszta, természetes formulák, és a tudományosan került durva vegyi anyagok nemléte miatt a termékek minden bőrtípus számára megfelelőek.

Jellemzőjük a bársonyos textúra, a finom természetes illat; a bőrbe zsíros utóérzet nélkül szívódnak fel, és intenzív érzéki érzetet keltenek.

Fiatalodj a ganoderma gombával!

Várlak szeretettel erre az izgalmas anti-aging kezelésre!

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem