IMAGE Skincare bőrápoló kezelések

 

 

IMAGE Skincare a szakma legjobb orvosai által tervezett professzionális bőrápolási rendszer.

Sejtszinten beépülő, célzott, egyedi, problémamegoldó kezelések bőröd számára minden életszakaszban, évszakban.

A kor előre haladtának jeleit, az érzékenységet, a környezeti károkozást, a problémás bőr okozta rendellenességeket kiküszöbölve, bőrösszhangot, ragyogást biztosító változások, orvosi erősségű hatóanyagokkal, tartósítószer, állatkísérlet, parabén mentesen.

A lehetőségek száma végtelen. Tarts velem.

The MAX őssejtes arckezelés

Igazi luxus kezelés a növényi őssejtek segítségével a kor előre haladtának jeleire. Az antioxidánsok, peptidek erősítik a bőr védőmechanizmusát, a hosszan tartó, látható eredményekért, fiatalos, rugalmas bőrképért. Maximumot nyújtja minden szinten.

Neked ajánlom a kezelést, ha maximális korrigálásra, védelemre és táplálásra van szüksége bőrödnek. Finom vonalakra, ráncokra, laza, fáradt bőrre. Az idő kerekének visszafordítására.

}

Időtartam:

 90 perc

Ára:

23.900,-/alkalom

Pigmentfolt halványító arckezelés

Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt bármilyen okból kialakult elszíneződéstől. A plasztikai sebészek által megalkotott forradalmian intenzív fehérítő hatóanyagokkal a legújabb növényi őssejt technológiát, peptideket és növényi anyagokat alkalmazza a bőr elszíneződés és az egyenetlen tónus korrigálására és megelőzésére.

Neked ajánlom a kezelést, ha világosabb, ragyogóbb, egységesebb bőr összképet szeretnél.

}

Időtartam:

 90 perc

Ára:

21.900,-/alkalom

Antioxidáns, anti-aging arckezelés

Már az első alkalommal megérted, hogy a C-vitamin mért fontos eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, megvalósul az azonnali „Age later – öregedj később” átalakulás.

Neked ajánlom a kezelést, ha bőröd kipirosodásra hajlamos, érzékeny és környezeti tényezők által károsodott, ha egyenletes tónusú, egészséges megjelenésű bőrt szeretnél.

}

Időtartam:

 90 perc

Ára:

21.900,-/alkalom 

Probiotikus tisztító arckezelés

Ez az átfogó kezelés az akne minden fokozatát kezeli, erős antibakteriális peptideket és szalicilsavakat kombinál, nyugtató, gyulladáscsökkentő növényekkel. A brazil zöld agyag és az aktív növényi szén méregtelenít.

Neked ajánlom a kezelést, ha zsíros, aknés, aknéra hajlamos, környezeti stressztől károsodott bőröd.

}

Időtartam:

 90 perc

Ára:

21.900,-/alkalom

Feszesítő nyak- és dekoltázs kezelés

Eredményorientált professzionális kezelés, peptidek és növényi őssejtek maximális koncentrációja segít liftingelni és javítani a laza bőrt. Antioxidáns C-vitaminban gazdag formulája fehéríti a bőrt és támogatja annak feszességét, tónusát.

Neked ajánlom a kezelést, ha nyakon, dekoltázson bőröd rugalmasságát vesztett, redőzött, pigmentfoltos.

}

Időtartam:

 50 perc

Ára:

21.900,-/alkalom

Helyreállító arckezelés

A bőr világosítása és táplálása érdekében lecsiszolja a tökéletlenségeket. Erős szuper antioxidánsokkal, szintetikus anyagoktól mentes, bio összetevőkkel, hogy természetes úton öregedj később, azaz „Age later”!

Neked ajánlom a kezelést, ha szintetikus anyagoktól mentesen szeretnéd visszaállítani bőröd természetes ragyogását.

}

Időtartam:

 90 perc

Ára:

17.900,-/alkalom

IMAGE évszakváltó mini kezelések (tavasz, nyár, ősz, tél)

Az évszakok váltakozásait követő, öregedésgátló, egyensúlyt biztosító, hidratáló és ragyogást fokozó kezelések, melyekben jól kombinálhatók a hatóanyagok az adott bőr állapotának megfelelően.

Neked ajánlom a kezelést, ha gyors, látványos eredményt szeretnél egy fontos esemény előtt.

}

Időtartam:

 50 perc

Ára:

12.900,-/alkalom

Foglalj időpontot hozzám!

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem