Kapcsolat

Kérdésed van? Esetleg bejelentkeznél?

Elérhetőségek:

Ha hívnál…

Ha ellátogatnál hozzám…

Ha írnál…

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 9:00 -20:00
Szombat: Bejelentkezés alapján
Vasárnap: ZÁRVA

Mielőtt bejelentkeznél…

Kecskeméti szépségszalonom előzetes bejelentkezés alapján működik. Időpont egyeztetésnél, kérlek, mondd el milyen kezelést szeretnél igénybe venni, hogy valóban elegendő időt tudjak Rád szánni, és senkinek ne kelljen várakoznia. Kisebb csúszások azonban előfordulhatnak, ilyen esetben azonnal értesítelek. Arra törekszem, hogy ez ne forduljon elő, és minden Vendéget időben tudjak fogadni. 

Amennyiben nem tudsz eljönni a lefoglalt időpontra, kérlek, legkésőbb egy nappal előtte szólj, hogy átadhassam a felszabadult időpontot egy másik Vendégnek.

Köszönöm megértésed!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Adatkezelési tájékoztató

14 + 12 =

Hol található a szépségszalon?

Kecskemét belvárosában a Petőfi Sándor utcai Szalagházak mögött, Kőhíd utcával párhuzamosan a körút felé, Füzes u. 12-ben található a szépségszalon.

Ha a tömegközlekedést választod

  • 1-es autóbusz vonalán Petőfi Sándor utcai megálló
  • 21-es, 22-es helyi tömegközlekedés vonalán Serfőző utcai megállóban szállj le. Innen már csak rövid séta 

Ha autóval érkezel

  • Biztonságosan, ingyenesen az üzlet udvarában tudsz parkolni. Mindig van Számodra foglalt hely, és nem kell izgulnod, hogy pihenés közben lejár parkolójegyed. Behajtani közvetlenül a Szalon bejárata melletti narancssárga vaskapun lehetséges.
  • Amennyiben nem kívánsz beállni az udvarba, az utcán tudsz parkolást igénybe venni: parkoló automata kódja: 6003; 8.00-18.00 között a várakozási díj: 320,-/óra
error: Content is protected !!