Korrigáló fehérítő kezelés

 

 

Foltos, egyenetlen, és itt-ott májfoltok tarkítják bőrödet? Tónustalan, ezért bőrfeszesítést kíván bőröd?

A megoldás: korrigáló fehérítő kezelés

Egy különleges kezelés 5 hatással:

1. halványítja a bőr pigment foltjait

2. egyenletessé teszi a bőrképet

3. csökkenti a kor előrehaladtának jeleit

4. helyreállítja a bőregyensúlyt

5. csökkenti a kipirosodást, hámlást

A kezelési protokoll lépései

1. bőr letisztítása

2. hámlasztás – bőrmegújítás

3. célzott hatóanyag felvitele

4. masszázs – táplálás

Ideális kezelés 30 éves kortól, pigment rendellenességre, mimikai ráncokra, érzékeny bőrre.

}

Időtartam:

 60 perc

Ára:

25.000.-

Tapasztald meg Te is a Korrigáló fehérítő kezelés csodálatos hatásait saját bőrödön, a Mona Kozmetikában!

A terméksor nem tartalmaz

parabéneket

ásványi olajokat és paraffint

szilikonokat

formaldehidet

mikroműanyagot

állati eredetű anyagokat

 

Vendégeim véleménye a Korrigáló fehérítő kezelésről

 

 

“A kezelés alatt végig szakszerű tájékoztatásban (mit miért, mivel csinálsz), maximális kényeztetésben volt részem. A kezelés után sokkal élettel telibb, hidratáltabb, puha, kellemes tapintású volt az arcbőröm! A termék illata meglepően kellemes. Textúráját illetően: jó állagú, könnyen felvihető a bőrre, szépen el lehet dolgozni, hamar felszívódik. Új pigmentfoltokat nem tapasztaltam (szerencsére!) :)”

Nné Györgyi 52 éves

Vendégeim véleménye a Korrigáló fehérítő kezelésről

 

 

“A bőrömön nem voltak konkrét barna foltok(májfolt), de mégsem volt egyenletes színe. A kezelés egy tisztítással kezdődött. Majd porból kevert gumiszerű maszkot kaptam, ami csípős, bizsergető érzést nyújtott. Végül a szérum és a krém következett, ami rövid masszírozással került a bőrbe. A kezelés után a bőrömet frissnek, puhának energiával telinek éreztem és láttam.

Otthoni ápolás:
Esti rutinként folyékony habbal megtisztítottam az arcom, amely olyan volt, mint egy szappan, de egyáltalán nem szárította a bőröm. Majd az éjszakai krémet tettem fel, ami lágy állagú és finom illatú volt. Reggel használtam a szérumot, amiből a kevés is elég mert nagyon jól eldolgozható az arcon. A nappali krém egy zsírosabb állagú krém, ami nehezebbnek tűnt, mégsem éreztem tőle zsírosnak az arcom nem fénylett tőle a bőröm.

Összességében a bőrömet teltnek, egészségesebbnek, tisztábbnak látom.”

TV Tünde 42 éves

Vendégeim véleménye a Korrigáló fehérítő kezelésről

 

 

“A Mavex fehérítő kezelés során kellemes frissességet éreztem az arcomon, foltjaim színe a 4-5. naptól enyhén halványodott. A kezelés után bőröm jólesően lélegzett, tónusa élettel telibb lett. A bőrömön évek alatt kialakult elváltozások tíz nap elteltével javultak. A termékek tulajdonságai közül számomra az illat nagyon kellemes, üde, elegánsan visszafogott volt. A legkellemesebb illat a tisztítóhabé volt. A termékek textúrája is tetszett, legfőképpen a nappali és az éjszakai krémeké, mivel gyorsan felszívódtak, nem okoztak zsíros hatást. Így ezt a termékcsaládot is csak ajánlani tudom.”

V Andrea 47 éves

Vendégeim véleménye a Korrigáló fehérítő kezelésről

 

 

“A kezelés alatt az arclemosó alkalmazásakor apró, tűszúrás szerű, bizsergető érzést tapasztaltam, ami jóleső volt. Az azt követő krémek használata után pedig friss, üde lett a bőröm. Az arcomon lévő jellegzetes foltok a kezelés 8-10. napjától halványodni kezdtek és olyan érzésem lett, mintha valami nehéz súlytól szabadult volna meg a bőröm. A termékek illata kellemes, jóleső érzés magamon tudni. Nem zsírosak, nem “csicsog”, nem fénylik a bőrömön. Nagyon jó a felszívódásuk. És ami kifejezetten lényeges számomra, hogy nem tapasztaltam újabb foltot a bőrömön. Hölgyek! Ajánlom figyelmetekbe ezt a fantasztikus kezelést! Kérjétek Mona segítségét!”

Sz Ágota 55 éves

Vendégeim véleménye a Korrigáló fehérítő kezelésről

 

 

“A fehérítő kezelés csodálatos volt, teljes feltöltődést, relaxálást éreztem! A kezelés után a bőröm megváltozott, bársonyos lett. A foltjaim egy picit halványodtak. A 10 nap alatt még a szérumot és a krémet (nappali- éjjeli) használtam, a bőröm selymesebb lett. Az otthonápoló termékek illata: kellemes, finom, természetes (pont az ilyet szeretem!), textúrája: gyorsan felszívódik. A kezelés alatt és után nem jelentkezett pirosság a bőrömön. A kezelés és otthonápoló termékek használata óta nem jelentkezett új pigmentfolt!”

T Ildikó 54 éves

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem