Kozmetikai kezelések

 

 

Prémium kezelések

luxus hatóanyagok, érzékiség, hatékonyság

Részletek

Prémium kezeléseimet azoknak a Vendégeimnek ajánlom, akik számára fontos a tudatos bőrápolás, akik szeretnének törődni magukkal, és maximális hatékonyságot várnak el egy kozmetikai kezeléstől.

Professzionális anti-aging kezelések

prémium hatóanyagok, elképesztő eredmények

Részletek

Szeretnéd visszafordítani az idő kerekét? Ebben tudok neked segíteni professzionális anti-aging szolgáltatásaimmal. Biotechnológiás kezeléseimmel frissé, üdévé, és élettel telivé varázsolom bőrödet, hogy újra kisimultan, önbizalommal nézz tükörbe.

Szépségszakértő kezelések

a bőr harmóniájáért

Részletek

Szépségszakértő kezeléseimet a bőrproblémákkal küzdő, érzékeny bőrű Vendégeimnek ajánlom. Ezekkel a kezelésekkel, személyre szabottan tudom pontosan azt nyújtani, amire bőrödnek szüksége van.

Esszenciális kezelések

a bőr alapvető igényeire

Részletek

Esszenciális kezelésem a bőr olyan alapvető igényeire nyújtanak megoldást, mint a méregtelenítés, hirdatálás és revitalizálás, hogy Te tökéletesen egészséges és ragyogó bőrrel léphess ki kozmetikám ajtaján.

Foglalj időpontot hozzám!

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem