MILSYS® Meso Laser lézeres mezoterápia

A gyönyörű, feszes és fiatalos bőr többé nem elérhetetlen álom Számodra. Ismerd meg a kezelést, mely világszerte újra értelmezte a mezoterápia fogalmát, és lépj be velem a prekozmetológia világába.

Gondold végig, mielőtt döntenél:

Megtettem mindent egy szikével végzett bőrfiatalító beavatkozás előtt, ami lehetőségként kínálkozik számomra a kozmetikai palettán??

Ha nem szereted a szélsőséges divatmegoldásokat, de a látványos, tartós eredményeket annál inkább:

C

ismerd meg a legkorszerűbb prekozmetológiai eljárást

C

a tű nélküli mezoterápiát eredeti orvosi elektroporációs rendszerben Kecskeméten elsőként a Mona BőrEsztétikában!

Milyen eljárás a mezoterápia?

A mezoterápia görög eredetű szó, a mesos (közép) és a terápia szavakból tevődik össze. Olyan kezelési eljárást jelent, amely a hatóanyagot célzottan a bőr alatti középrétegbe tudja juttatni.

Mezoterápiás kezeléseket az orvosi gyakorlatban több mint 70 éve alkalmaznak sikeresen sportsérülések, izom-, ízületi megbetegedések esetén sebészeti (invazív) beavatkozás nélkül.

Kozmetikai értelemben olyan hatóanyagbeviteli módszer, ahová hagyományos értelemben nem lehet eljutni. Elsősorban esztétikai eredmények fokozására vetjük be ezt az egyedülálló technikát. A ránctalanítás, anti-aging legkedveltebb eszköze napjainkban.

Hatóanyag bejuttatásának módszerei mezoterápiával

E

tűszúrással: seb ejtésével (invazív beavatkozás) vákuum segítségével tűs hatóanyag injektáló rendszerrel

E

tűszúrás nélkül: seb ejtése nélküli (non-invazív beavatkozás) lágylézer készülékkel orvosi elektroporációval, fájdalommentesen

Tű nélküli ránctalanítás, anti-aging, ránctalanítás, tű nélküli arcfeltöltés, hatóanyagbeviteli módszer, Mona BőrEsztétika Kecskemét

A MILSYS® Meso Laser technológia működési elve

A Lézeres Mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb fájdalommentes, tűszúrás, műtét nélküli (non-invazív) eljárások egyike.

Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által kifejlesztett 12 diódás nagy teljesítményű Meso Laser készülék eredeti orvosi elektroporációval ötvözve. Az elektromágneses hullámok megváltoztatják a sejtek töltését, megnyílnak a sejtek közötti csatornák. A géphez megalkotott orvosi tisztaságú hatóanyagokat tudunk bejuttatni nemcsak a bőr felső rétegébe, hanem a következő rétegbe – az irhába is. Így segítve elő a hatóanyagok maradéktalan felszívódását a mélyebb sejtsorokban.

A kétféle hullámhosszú lézersugárzás, a fókuszált elektroporáció és a bevitt szuper-koncentrátumok egyszerre történő alkalmazása nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

A jénai tanulmány

B
C

2017 januárjában független kutatói hatástanulmány készült a Meso Laser készülékről, amely kifejezetten a hatóanyagok fókuszált elektroporációval történő bőrbe juttatását vizsgálta. A készülék működése közben folyamatos bepillantást nyerve a bőr alá, bebizonyosodott, hogy a Meso Laser hatóanyagbeviteli-techonlógia megkérdőjelezhetetlen.

A rendkívül költséges és bonyolult vizsgálatot a németországi JenLab GmgH egyetemen végezték el. Az „in-vivo mikroszkópia” lényege, hogy a legmodernebb lézer szkennelő technológia segítségével valós idejű képet kapunk a bőr mélyebb rétegeiről nagy felbontásban. A bőrbe juttatott hatóanyagokat fluoreszkáló anyaggal színezték, hogy nyomon követhetőek legyenek.

A vizsgálat során a hatóanyagok sikeresen átjutottak a bőr felső védőrétegén, 10 perc után pedig már az alsóbb sejtsorokba is, ahol már érvényesül a bőr gyűjtőfunkciója, ami képes mélyebb rétegbe továbbítani azt. Mindezt a bőr sérülése, irritációja nélkül. Tehát beigazolódott, hogy nem mindegy milyen készülékkel végzik a mezoterápiás kezeléseket.

Jelenleg a MESO LASER az egyetlen olyan fókuszált elektroporációs készülék Magyarországon, amelynek hatékonyságát független kutatói hatástanulmány igazolja.

Mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, mezoterápia, feszesítés, Meso Laser, kecskemét kozmetika, kecskemét kozmetikus, Mona BőrEsztétika

Mezoterápia alkalmazási lehetőségei – hatóanyagtól függően

E

arcfiatalítás arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen

E

ránccsökkentés

E

hidratálás

E

bőrfeszesítés

E

tónusfokozás

E

bőrkép egységesítése

E

pigmentációs zavarok kezelése

E

rosacea, érzékeny bőrfelület kezelésére

E

nap, szolárium okozta bőrtraumák halványítása

E

gyulladt, aknés, szeborreás bőr kezelése

E

pórusok, hegek méretének csökkentése

E

striák halványítása

E

hajhullás, hajas fejbőr kezelése

Mire számíthatsz a MILSYS® Meso Laser mezoterápiás kezelés alatt és utána?

Kezelés alatt

E

nincs tűszúrás

E

nincs fájdalom

E

nincs mellékhatás

E

nincs vérzés

E

nincs gyógyulási idő

Kezelés után

E

már az első kezelés után látható eredmények

E

feszes, sima tónus

E

rugalmas tapintás

E

fiatalos bőrkép

E

mélyebb rétegbe épülő hatóanyagok

E

öregedési folyamatok lassulása

Ellenjavallatok:

Elekrtoporáció ellenjavallatai

E

pacemaker

E

epilepszia

E

terhesség

E

ekcéma

E

botox injekció után 30 napig

E

műtétet követő 40 napban, a műtét helyén

Lézeres mezoterápia ellenjavallatai

E

vérzékenység

E

bőrfertőzés

E

terhesség

E

daganatos betegségek

E

sugárterápia után 6 hónapig

E

trombózis és keringési elégtelenség

E

tetoválás után 30 napig

E

töltő anyag alkalmazása után 6 hétig

szépségszalon kecskemét, kozmetikai kezelések, kozmetika kecskemét, Mona BőrEsztétika

Akik már kipróbálták a MILSYS® Meso Laser mezoterápiás kezelést

Ismételjük, kombináljuk?

Mint minden kozmetikai kezelés esetén, itt is rendszerben gondolkodjunk.

Természetesen 1 alkalom is eredményes lehet, de tartóssága kúrában mutatkozik meg igazán. A kezelés gyakoriságát és szükséges számát minden esetben konzultáció előzi meg, figyelembe véve az elérni kívánt célt, egyéni adottságokat, életformát, bőrtípust.
Kúraszerű alkalmazás 4-6-10 alkalommal – és biztosan 5-8 évvel fiatalabb Éned néz vissza a tükörből!! Meggyőződésből ajánlom szeretettel.

KONZULTÁCIÓ-t követően egyéni kezelési terv felállítása szükséges.

A lézeres mezoterápia nyári időszakban is biztonsággal alkalmazható.

Mennyibe kerül a MILSYS® Meso Laser protokoll kezelés?

FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA

MILSYS® Fókuszált Mezoterápia (120perc)

33.900,-

Bőrstruktúra tömörítés, háromszoros hyaluronsavval feltöltés, mélyhidratálás, opcionálisan pigmentfolt halványítás, gyulladáscsökkentés. Kúrakezelésben 6 alkalom

DIAMOND DREAM LUXURY GENO CARE – kúrában ajánlott igénybe venni (120perc)

33.900,-

Kozmetikai genokúra a high-tech bőrfiatalító kezelések legújabb innovációja. A lézer lenyűgöző hatását ötvözi az időtlen szépség titkos összetevőjével: az egzotikus hó-alga koncentrátummal. Kúrakezelés: 4 alkalom, 10-14 naponta 1 kezelés

SHINING STAR – transzdermális niacinamid kúra (120perc)

33.900,-/alkalom

Ez a problémamegoldó kezelés a rendkívül magas – 12% niacinamid koncentrátumnak köszönhetően kiemelkedő lehetőség a bőr feszesítésében. Erőteljes hatással van a pigmentfoltok kialakulásának megelőzésére is, továbbá képes normalizálni a faggyúmirigy túltengés okozta kellemetlen bőrproblémákat is. Kúrakezelés: 4 alkalom, 10-14 naponta 1 kezelés

LÉZERES MEZOTERÁPIA

MILSYS® Lézeres Mezoterápia (120perc)

33.900,-

Extrém erős kollagén mátrix rekonstrukciós kúra hyaluronsavas feltöltéssel: lifting és ránckezelés. Látványos és tartós megoldás megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre. Kúrakezelésben 10 alkalom

V.I.P. PURE Peptid (120perc)

33.900,-/alkalom

Exkluzív prekozmetológia kezelés érett bőrre. A peptidek nagy koncentrációban képesek a bőr tömörítésére. Extra erős bőrfeszesítő, tónus- és rugalmasságfokozó lifting kezelés. Bármikor önállóan vagy kúrakezelésben: 4-6 alkalom 2 heti rendszerességgel

MILSYS® Laser Special (100perc)

29.900,-

Extrém erős kollagén mátrix rekonstrukciós kúra. Lifting és ránckezelés megereszkedett, tónusát vesztett bőrre. Kúrakezelésben 10 alkalom

MILSYS® Décolleté Lifting Care

19.900,-

Nyak-, dekoltázs feszesítés; kiegészítő kezelés bármely kezelés alkalmával. Időtartam: arckezelés ideje alatt

Nem szükséges előre kiválasztanod a kezelés típusát. Minden esetben az elérni kívánt cél határozza meg az egyénre szabott kezelési terv felállítását.

HITELESÍTETT PARTNERI minősítés

A Meso Laser készülék és a vele végzett protokollkezelések védjegyoltalom alatt állnak. Kozmetikai kezelést kizárólag olyan szakember végezhet, aki HITELESÍTETT PARTNERI minősítéssel rendelkezik.

Polyák Monika, Hitelesített partneri minősítés, Mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, mezoterápia, feszesítés, Meso Laser, kecskemét kozmetika, kecskemét kozmetikus, Mona BőrEsztétika

Ne érd be félmegoldással. Keresd az igazi mezoterápiás kezelést.

Ha többre vágysz, keress bizalommal és kérdezz bátran, átbeszéljük a lehetőségeket, és közösen döntünk.

Sok szeretettel várlak Kecskemét belvárosában, a Mona BőrEsztétikában!

error: Content is protected !!