Perozin

Perozin krém

A PEROZIN kíméletes és természetes eredetű összetevőkből készül, kellemes érzetet biztosító termék, melynek célja az ízületek és izmok akut fájdalmának kezelése. A PEROZIN gyorsan és hatékonyan, hosszú időre szünteti meg a fájdalmat. A legtöbben arról számolnak be, hogy használatát követően 24 órán belül csillapodik a fájdalom.

Egy termék, melyben megbízhatsz, mert valóban hatásos!

A márkáról

A Perozin ApS egy kis, magántulajdonban lévő vállalkozás, mely saját márkás termékeket fejleszt, gyárt és értékesít. A cég 2005-ben alakult, és Európa illetve a Közel- Kelet országaiban exportálnak.
A Perozin ApS kevés alkalmazottal dolgozik. A tudás, az alaposság és a tapasztalat azok a kulcsszavak, melyekkel a vevőket kiszolgálják. A cég mottója: hatékony, biztonságos és kiváló minőségű termékeket biztosítani, melyek kompromisszum nélkül elégítik ki a vevők igényeit.

természetes, külsőleg alkalmazandó fájdalomcsillapító krém

a krioterápia előnyeivel és hatásával

többféle gyulladás gátló összetevővel, hosszantartóan és hatékonyan szabadít meg a fájdalomtól

2005 óta van piacon

CE megfelelőségi jelölés I-es osztályba sorolt orvostechnikai eszköz

Dániában gyártott

Látogass meg és próbáld ki az elsők között!

Ára:

100 ml – 4490,-

Miben különbözik a PEROZIN a hasonló termékektől?

A kezelés végére bőröd

  • visszanyeri frissességét, ragyogását
  • tisztább, puhább tapintásúvá válik

Mert nyár nem kezdődhet egy alapos mélytisztítás nélkül!

A speciális savak kombinációjának köszönhetően

  • kedvezően befolyásolja a faggyúmirigyek túlműködését

Sárga agyag hatóanyaga

  • felszívja a faggyút, ugyanakkor nem szárítja ki a bőrt
  • nyugtató hatású, mivel kevesebb vasat tartalmaz, mint a zöld anyag

 

A PEROZIN krém természetesen és kíméletesen adja vissza a fájdalommentes mindennapok örömét!

 

A PEROZIN krém előnyei

egyszerű, hatékony, természetes és így 100%-os biztonsággal használható termék

megoldást nyújt a műtétet megelőző és a műtét utáni, valamint a műtét nélküli gyulladással, illetve fájdalommal járó, mozgásszerv rendszert érintő állapotokra egyaránt

az egyetlen olyan termék, ami valóban a probléma gyökerét célozza meg, ezáltal pedig már 10-15 nap alatt hatékonyan elillanthatod a fájdalmat és a hatása hosszú távon meg is marad

vége a fájdalom miatti álmatlan éjszakáidnak, mert a PEROZIN krémmel gyorsan, már az első használat után érezheted a minőségi javulást

nem kell többé hát-, derék-, térd- vagy csípő fájdalmad miatt lemondanod egyetlen programodat sem, mert az egyedülállóan biztonságos és természetes összetevőkből álló PEROZIN krémmel visszakaphatod a könnyed és gondtalan mozgás örömét

Vendég véleménye a PEROZIN krémről

“A kecskeméti Mona Szépségstúdióban jártam, ahol Monika hozzáértő ajánlásával Perozin krémet vásároltam. Térdsérülésemet ezzel a hatékony krémmel tudtam tökéletesen helyre hozni. A folyamatos kenegetéssel néhány héten belül javult az állapot és végül el is múlt a térdfájdalmam. Ezután, ha bármilyen izületi vagy más fájdalommal küzdök, biztosan a Perozin krémet fogom használni! Ajánlom mindenkinek a helyet!”

Tomasák Gergő

Szakemberek véleménye a PEROZIN krémről

A PEROZINT a műtét előtt pár napig kell használni, egészen néhány órával a beavatkozás előttig. A PEROZINT a felépülési időszak alatt is használni kell.

A legtöbb PEROZINT használó beteg a fentiek betartásával képes a műtét utáni napban, vagy akár a műtét után néhány órával lábra állni. A felépülési idő a normál idő akár 90%-ára is lecsökkenhet.

– Sebészek –

Szakemberek véleménye a PEROZIN krémről

A csontkovácsok jól ismerik a krioterápia előnyeit. Van, aki a kezelés részeként alkalmazza, van, aki hideg borogatás vagy hűsítő gél használatához folyamodik. A terméket kipróbáló csontkovácsok is elégedettek a PEROZIN használatának eredményeivel, és a betegektől pozitív visszajelzéseket kapnak.

 

– Csontkovácsok –

Szakemberek véleménye a PEROZIN krémről

A PEROZINT széles körben használják ortopédiai kórházakban, és a Tour de France versenyre való felkészülési program részeként is.

Nagyszámú páciens számol be arról a gyógytornászának, hogy a PEROZIN használatával a gyógyulása tagadhatatlanul gyors.

 

– Gyógytornászok –

Gyere, tégy egy próbát te is!

Szeretettel várlak a Mona Szépségstúdióban!

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem