Rólam

 

 

Rólam

 

 

Vízióm, hogy Neked segítsek, akinek fontos az egészséges, gyönyörű bőr …

Azoknak a Nőknek és Férfiaknak az életvitelét szeretném jobbá tenni, akiknek fontos az igényes, magas minőségű bőrápolás, ragyogó, üde, egészséges bőr. Akik nyitottak erre, és elfogadják megszerzett tudásomat, tapasztalataimat, tanácsaimat. Ez a küldetésem, ez motivál, ez hajt, ez tölt fel, és ebben vagyok jó! 🙂

Polyák Monika

kozmetikus mester,

a Mona Szépségstúdió tulajdonosa

év a szakmában

elvégzett szépészeti szolgáltatás

éve hozzám járó törzsvendégek

Történetem

A Kozmetikám megnyitásáig vezető út, érdekes sztorikkal tűzdelve …

Minden az általános iskolában kezdődött…

Első osztályban le kellett rajzolnunk, hogy ki, mi szeretne lenni, felnőtt korában.

Lerajzoltam: KOZMETIKUS 🙂

Mindig is szerettem a kémiát és biológiát. Érettségi után elvégeztem az igen komoly alapokra helyezett két éves szakiskolát. Abban az időben még nem létezett néhány hónapos gyorstalpaló. Tanuló koromban imádtam krémeket főzni. A 80-as évek végén gyógyszertári alapanyagokból főztük a krémeket és abból születtek a csodák. Külön receptes füzetben szerepeltek az előíratok és speciális grammos (nem digitális) mérlegen adagoltuk az összetevőket. Csak tégelybe kimérve jutottak hozzá a Vendégek. Talán innen a főzés (alkotás) szeretete, amely a mai napig elkísér – de már csak a konyhában. 🙂

Már tanuló koromban szépítettem a Hölgyeket, otthon, a saját szobámban, egy műbőr forgószékben, kezelőszék gyanánt. Bizony az is előfordult, hogy ott felejtettem a nyílt lángon olvadó gyantát, és kifüstöltem Anyukám nyári konyháját. Ezúton kérem a megbocsájtást!

Ma már természetesen ilyen nem fordulhat elő, mert zárt rendszerben végzem ezt a műveletet.

Köszönöm mesteremnek: dr. Kardos Andrásné Ilikének, hogy a tanulója lehettem. Minden alapot ott sajátítottam el. Először a kozmetika alapjait tanultam meg. Majd a hosszú évek alatt szakadatlan tanulás jellemzett, és ma is izgatott vagyok, mikor beülök egy érdekes témájú előadásra, mert szeretem a szakmámat. Hosszú éveken keresztül két településen, két kozmetikában dolgoztam egyszerre. Szorgalmam, kitartásom – amit köszönök Szüleimnek – eredményeként 2000-ben megvalósult az álmom. Saját üzletem lett Kecskemét belvárosában.

Az itt felépített márkám az én életművem.

Mire számíthatsz nálam?

Én mindig el fogom mondani Neked – szakmai zsargonoktól mentesen –  hogy mit, miért, és hogyan javasolt alkalmazni, hogy bőröd a legszebb formáját őrizze, mutassa, mert megérdemled, és ez az én egyik alapelvem.

Itt várlak szeretettel, ahol Te vagy a legfontosabb, mert megérdemled, hogy Rád figyeljek abban az időben, amíg nálam vagy!

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem