Szolgáltatásaim

 

 

A kezeléseimről

Kozmetikai kezelések

Kozmetikámban a Matis és a Mavex prémium minőségű, professzionális termékeit használom, melyekkel akár bőrprobléma, bőrtípus, vagy kor szerint, személyre szóló kezelést tudok biztosítani számodra.

Professzionális smink

Legyen szó a nagy napról, egy fontos alkalomról, vagy egy nappali sminkről, ha ezt a szolgáltatást választod, elkészítem a leginkább hozzád illő sminket.

További szolgáltatások

Testkezelések

Testkezeléseim keretében bőrfeszesítő és karcsúsító megoldásokat kínálok Vendégeimnek.

Tartós festés

Szempilla- és szemöldökfestés szolgáltatásom során együtt kiválasztjuk a legmegfelelőbb árnyalatot, mellyel csodálatos, tartóst színeket varázsolok számodra.

Szőrtelenítés

Szalonomban elérhető hagyományos gyantázás, valamint Cukorpaszta gyantázás, amely nem irritál, és a visszér esetén is alkalmazható.

Bőrdiagnosztika, személyes konzultáció

A személyes konzultáció keretében átbeszéljük az életmódodból adódó sajátosságokat, táplálkozási szokásaidat, esetleges bőrproblémáidat, valamint azt, hogy mire szeretnél megoldást találni, milyen céllal érkeztél hozzám, majd készítek számodra egy bőrdiagnosztikát és egy személyre szabott kezelési tervet, amellyel közelebb kerülhetsz az elképzeléseidhez.

Foglalj időpontot hozzám!

Együttműködő partnerek

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem