Termékeim

 

 

Professzionális otthonápoló termékek a fürdőszobádban!

Bizonyára Te is használsz otthonápoló termékeket bőröd frissességének megőrzéséhez.

De vajon

tudod-e milyen a bőrtípusod?

a termékben lévő hatóanyagok valóban a legjobb választás?

megfelelő a kialakított arcápolási rutinod?

professzionális kozmetikumokat alkalmazol?

egyáltalán mit jelent az, hogy professzionális?

Tudtad? A Mona Szépségstúdióba nemcsak kozmetikai kezelésre tudsz bejelentkezni. Szeretettel várlak és állok rendelkezésedre akkor is, ha arcbőröd állapotának feltérképezését szeretnéd megtudni. Szeretnéd helyesen összeállított termékekkel, eredményesen ápolni bőrödet saját fürdőszobádban? Gyakorló kozmetikusként több évtizedes szakmai tapasztalatommal ehhez kívánok segítségedre lenni.

Milyen termékeket vásárolhatsz meg otthoni használatra nálam? Természetesen olyat, melyeket én is használok a saját napi rutinomban. Tehát önzetlenül adom át tapasztalataimat Számodra legjobb tudásom birtokában. Igen széles professzionális termékpalettával dolgozom, azért, hogy mindenkinek minden igényére megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Amennyiben sikerült bőrállapotodhoz a leginkább megfelelő kozmetikai termékeket kiválasztani, és azok értéke meghaladja a 15.000,- összeghatárt, úgy, a tanácsadás, konzultáció ajándék Neked.

Ajánlataim Számodra:

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem