Tudástár

 

 

kozmetika_kecskemet_mona_szepsegstudio_anyaknapi_ajandek

Május 2. Anyák napja

Az egyik legszebb ünnepünk, hiszen ilyenkor azokat ünnepeljük, akiknek a legtöbbet köszönhetünk.

kozmetika_kecskemet_parrafinos_kezapolas_nagyon_szaraz_kez

Wellness kézápolás

Nap nap után igénybe vesszük kezeinket, s gyakran nem szánunk rá időt, hogy bőségesen kényeztessük ápoló készítményekkel. Aki azonban szeretné megakadályozni, hogy kezei elárulják tényleges életkorát, annak már fiatalabb éveiben is következetesen kell ápolnia azokat.

Szalonetikett

Kedves Látogató! Bízom benne, hamarosan személyesen is találkozhatunk. Annak érdekében, hogy szolgáltatásom tökéletes és megfelelő legyen Számodra, és jól érezd magad nálam, kérlek, szánj néhány percet az etikett elolvasására.

Védelem "Tél tábornok" ellen

A természet ritmusának megfelelően, szervezetünk működését is befolyásolja az évszakok változása. Bőrünk télen erős igénybevételnek van kitéve, ezért fokozottabb ápolást és védelmet kíván, mint bármely más évszakban.

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem