Wellness kézápolás – bársonyosan puha simogatás

 

 

Nap nap után igénybe vesszük kezeinket, s gyakran nem szánunk rá időt, hogy bőségesen kényeztessük ápoló készítményekkel. Aki azonban szeretné megakadályozni, hogy kezei elárulják tényleges életkorát, annak már fiatalabb éveiben is következetesen kell ápolnia azokat.

kozmetika_kecskemet_parrafinos_kezapolas_nagyon_szaraz_kez

Kezünk bőre érzékeny terület, különösen a hideg, nyirkos évszakokban. A benti fűtéstől szárazzá vált levegő és a kinti hideg miatt a kéz, kézfej bőre könnyedén kiszárad, emiatt pedig durva tapintásúvá, érdessé válik. A vízhiányos bőr több törődést igényel, mert nem mindig figyelünk arra, hogy alaposan szárazra töröljük kezünket. Természetesen mindez az Urakra is vonatkozik, hiszen e zord évszak mindenki védtelen bőrére káros hatást gyakorol.

Az egyik legjobb dolog, ami kezeiddel történhet ebben az esetben a paraffinos kézápolás. Igen kellemes, igazi kényeztető wellness rituálé a nagyon száraz kéz ápolására kozmetikai arckezelés közben, de akár önmagában is kérhető szolgáltatásként.

Miért ajánlom Számodra ezt a különleges kézápolást?

Gyorsan megszilárdulva tartja a meleget, nyitja a pórusokat és így lehetővé teszi a bőrtápláló hatóanyagok bejutását a bőrbe. Az illóolajokkal, és E-vitaminnal gazdagított paraffin egy speciális szerkezetben melegszik fel kb. 50-55 °C-ra. Meleg paraffinos ápolást évtizedek óta sikeresen alkalmaznak ízületi gyulladás kezelésére is. Ez a különleges módszer fokozza a kezelt terület vérkeringését és erősíti a kötőszövetet. Oldja a tenyér és kézhát izmainak merevségét. Törések, rándulások, ficamok utókezelésében is szerepet kaphat.(Országos Kórház- és Orvostechnika Intézet ajánlásával)

A virágviasz terápia eredménye azonnal látható: a felhám és körömágy bőre felpuhul és rugalmassá válik, alkalmas lesz a további kezelésre, amennyiben szükséges. Megfiatalodott bőr, csodálatosan puha kezek, ápolt kézfej, mert ott érvényesülnek igazán a szép körmök. Extra száraz kezek ébredése csipkerózsika álmukból garantált. A kezelés után mindenképpen javasolt otthonápoló termékek: selyme kézpeeling, pigmentfolt kezelő kézkrém, bársonyos szárazolaj használata az eredmény fenntartásáért.

Lépésről, lépésre

Az intenzív ápolást alaposan elő kell készíteni.  Az ékszerek levétele és biztonságba helyezése után első lépésként fertőtlenítő folyadékkal alapos kézmosás szükséges. Majd megfelelő szemcseméretű bőrradírral az elhalt bőrsejteket távolítom el, ezáltal a paraffinos kezelés hatékonyabb és tartósabb lesz. Miután a radír elvégezte feladatát, hideg vízzel eltávolítjuk a maradványokat. A radírozó mozdulatok vérbőséget okoznak, ezért szükséges a hűvös ellensúlyozásként.

A tiszta, száraz kezeket, karokat könyök hajlatig ápoló krémmel masszírozom át. Az élmény fokozására meleg paraffinba mártom kezeidet, karodat, könyöködet sem kihagyva, legalább 3x, hogy kellő vastagságú legyen a bevonat. Majd „becsomagolom” nejlonzacskóba, melegítőkesztyűbe, így pihentetjük az arckezelés ideje alatt, de legalább 30 percig. A nagyon kellemes melegben intenzíven dolgoznak az értékes hatóanyagok.

Behatási idő elteltével, egy mozdulattal eltávolítom a paraffinkesztyűt. Végül egy kellemes kéz-, karmasszázs következik ápoló olajokkal, hatóanyagokkal. Sőt intenzív ápolásként ampulla bevetése is lehetséges, mivel tökéletesen alkalmas a bőröregedés megelőzésére és az öregedés árulkodó jeleinek enyhítésére. A kézmasszázs mind a testre, mind a lélekre igen pozitívan hat: ellazítja az izmokat, oldja az izmok, ízületek merevségét, serkenti a véráramlást. A kéz érintése enyhíti a lelki stresszt és segíti az emocionális (lelki) egyensúly visszaállítását. Feltölti belső életerő tartalékaidat.

Szeretettel ajánlom Neked a SPA kéz rituálét, amennyiben bármilyen problémát felfedeztél saját esetedben!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőddel is!

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek:

9:00 - 19:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőként újdonságaimról, bőrápolási tanácsaimról!

*Személyes adataidat arra fogom használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassak meg veled. Bármikor leiratkozhatsz hírlevelemről a leiratkozás linkre kattintva, melyet bármelyik e-mail végén megtalálsz. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartom. Részletes adatkezelési tájékoztató: https://monakozmetika.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy adataidat a fent említett adatkezelési tájékoztató szerint fogom kezelni.

Kényelmed és biztonságod érdekében nemcsak készpénzzel hanem bankkártyával is fizethetsz.

Copyright Mona Szépségstúdió Kecskemét - 2021 | Made by Beauty Marketing Experts

A monakozmetika.hu weboldalon megjelenő tartalmak, vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése tilos és jogi következményekkel járhat!

Adatvédelem